ijsjes

 

Al deze recepten gaan uit van ongeveer een halve liter vloeistof. Afhankelijk van de ijslolliehouders die je hebt kun je hier zo'n 8 tot 16 ijsjes van maken. Meng de ingrediënten goed en vul de ijslolliehouders. Maar niet te vol, net iets onder de rand. Want tijdens het bevriezen zetten de ijsjes uit en dan kun je nogal geknoei krijgen in je vriezer. En geef ze voldoende tijd om te bevriezen, anders trek je de stokjes eruit en zitten de ijsjes nog in de houdertjes ... Een etmaal werkt bij ons altijd goed.

 

kokosijsjes met kokosmelk

 

kokosijsjes met geraspte kokos

even zachtjes laten koken in beetje laten afkoelen

 

muntijsjes

Deze muntthee maak ik door veel verse munt (uit eigen tuin) heel kort te laten trekken, zo krijg je een lekkere lichte smaak. Met gedroogde munt of als je het langer laat trekken, dan wordt de smaak wat grauwer/zwaarder.

 

ijsjes met yoghurt en diksap

 

chocolade-roomijsjes

aanmaken met een beetje

voeg de rest van de chocolademelk toe en vul het aan tot een halve liter met

 

 

terug naar start recepten